Menu
Your Cart

Уеб камера с микрофон NULEA C902

Уеб камера с микрофон C902
Уеб камера с микрофон NULEA C902
36.00лв.
без ДДС: 30.00лв.
  • Наличност: Налично
  • Модел: C902
  • Тегло: 0.50kg
  • SKU: 701050

【Full HD 1080p】Уеб камерата C902 подчертава full HD стъклен обектив с разделителна способност до 1080p и кадрова честота 30 FPS, което ви позволява да записвате гладко и кристално чисто видео.

【Капак за поверителност】 Уеб камерата включва затвор за поверителност, който ви позволява да контролирате това, което искате да покажете, и защитава перфектно обектива. Просто завъртете затвора нагоре и надолу и ще блокирате всички потенциални хакери.

【Широк изглед и регулируема】Уеб камерата 1080P разполага с широко зрително поле от 98°, което ви позволява да заснемате повече във вашите HD видеоклипове. 360°хоризонтално и 180°вертикално завъртане за постигане на различен ъгъл на гледане го прави перфектна опция за видео разговори, конференции и др.

【Вграден микрофон】 Уеб камерата с микрофон е разработена с висока чувствителност и технология за премахване на ехото, което прави възможно осигуряването на стабилно качество на звука при средни условия в офис и кабина. Автоматичният дизайн за разсейване на шума помага за ясно улавяне на звук от 5 метра в отворен офис.

【Универсална съвместимост】 Подходящ за всеки компютър с USB порт, plug and play, не са необходими допълнителни драйвери или софтуер. Може да работи широко с компютър, преносим компютър и лаптоп, съвместим с Windows 7/8/10/2000/XP, Mac OSX, Android 4.0 или по-нова версия. Също така поддържа основни платформи като Skype, OBS, Twitch, Youtube, Face time, Xsplit, Twitter, Whatsapp и др.
НОВО, БЕЗ ОПАКОВКА

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Етикети: PC Камера