Menu
Your Cart

Клавиатура Jelly Comb bluetooth

Клавиатура Jelly Comb bluetooth
Клавиатура Jelly Comb bluetooth
30.00лв.
без ДДС: 25.00лв.
  • Наличност: Налично
  • Модел: Jelly Comb
  • Тегло: 0.50kg
  • SKU: 700912

БЕЗЖИЧНА КЛАВИАТУРА Jelly Comb


ТИХА НОЖИЧНА КЛАВИАТУРА

Пишете бързо и тихо с технологията на ножичния ключ, която ви позволява да натискате всеки клавиш с малко усилие. Тази технология се намира и в клавиатурите на Apple и повечето модерни клавиатури за лаптоп. Ако клавишът е натиснат наполовина, превключвателят ще бъде активиран, докато за фолио клавиатури клавишът трябва да бъде натиснат докрай, за да се активира. Така че винаги пишете удобно, тихо и ефективно!


ИЗДЪРЖАВА ЗАРЕЖДАВАЩА БАТЕРИЯ

Забравете за кабелите и добре дошли с новата си безжична клавиатура. Използването ви позволява никога повече да не търсите батерии. Тази безжична клавиатура преминава в режим на заспиване след 30 минути бездействие, за да пести батерията и по този начин предлага още по-дълго използване.


ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН

Пръстите ви работят усилено за вас, така че им дайте лекотата, което заслужават. Безжичната клавиатура е оборудвана с вдлъбнати, водоотблъскващи клавиши и позволява на пръстите ви да летят над клавиатурата благодарение на ножичния превключвател. Пишете по-бързо и по-лесно от преди, благодарение на по-късия път на бутоните. Бутоните могат да се натискат повече от 3 милиона пъти - това е издръжливостНезависимо дали пишете материали или сърфирате в мрежата, с тези преки пътища всичко става малко по-бързо. На тази клавиатура е монтиран дори държач, който ви позволява да регулирате ъгъла на стойката на клавиатурата, което гарантира по-добра ергономичност и по този начин намалява болката в ръцете при по-дълго работно време.


Основни характеристики:


Марка ‎Jelly Comb

Производител Jelly Comb

Цвят Черен

Включени ли са батериите не

тегло на предмета 680 гр

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение